Galatasaray Voleybolda Bombaları Patlattı! Efe Mandıracı Transferiyle Hedef Büyüttü
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, genç ve yetenekli milli voleybolcu Efe Mandıracı'yı 2 yıllığına renklerine bağladı. Transferin detayları ve hedefler açıklandı.
Yeni sezon yapılanması için kolları sıvayan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, milli sporcu Efe Mandıracı ile sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. 24 yaşındaki başarılı voleybolcu, önümüzdeki iki sezon boyunca sarı-kırmızılı formayı terletecek. Rams Park'ta gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarıgül ve Efe Mandıracı'nın yanı sıra basın mensupları da katıldı.
Hayallerine Kavuştu: "Çocukluk Aşkım Galatasaray!"
İmzanın ardından duygularını paylaşan Efe Mandıracı, Galatasaray forması giymenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Mandıracı, "Bugün çocukluğumda hayalini kurduğum formayı giyeceğim. Bu imza, hayallerime bir adım daha yaklaşmamı sağlayacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan taraftarımızın şüphesi olmasın. Umarım bu sezon Galatasaray'a yakışır şekilde kupalarla tamamlarız" dedi. Kendisi için çok duygusal bir an olduğunu vurgulayan milli voleybolcu, çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu ve bu formayı giymenin tarifsiz bir duygu olduğunu sözlerine ekledi.
Sakatlık Durumu ve Milli Takım Mesaisi
Son dönemde yaşadığı sakatlıkla ilgili de açıklamalarda bulunan Efe Mandıracı, İtalya'dan döndükten sonra talihsiz bir rahatsızlık geçirdiğini ancak şu an durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Fiziksel olarak hala bazı problemlerinin bulunduğunu ancak hem milli takım hem de kulüp fizyoterapistleriyle bu sorunları gidermek için çalıştığını ifade etti. Milli takımdan davet geldiğinde her zaman göreve hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
Galatasaray Sevdası ve Avrupa Hedefi
Transfer sürecine de değinen Mandıracı, "Bir yanım her zaman Galatasaray'dan yanaydı. Mehmet Başkanımız beni aradıktan sonra onunla güzel bir konuşma gerçekleştirdik. Avrupa şampiyonu olmak istediğimi belirtmiştim ve İtalya'da kupa kazanarak bu hayalimi gerçekleştirdim. Şimdi de taraftarı olduğum kulüpte kupa kazanmak en büyük hayalim. Her zaman hayallerinin peşinden giden biri oldum ve Galatasaray'daki kariyerimde de kupalar kazandırmak istiyorum" şeklinde konuştu. Bu sözler, Efe Mandıracı'nın Galatasaray'a olan bağlılığını ve kazanma arzusu net bir şekilde ortaya koydu.
Galatasaray'dan Geleceğe Yatırım: Voleybol Şubesi Büyüyor
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarıgül, Efe Mandıracı transferini değerlendirerek, "Onun, bugün burada çocukluk aşkına kavuştuğu anlara tanıklık etmek bizim için de büyük bir mutluluk. Mehmet Başkan'ın önderliğinde voleybolda güzel işler yapıyoruz. Galatasaray'ın her branşında geleceğe dair büyük adımlar atılıyor. Efe kardeşimizin Galatasaray'a kavuşması, hem onun kariyeri hem de takımımız adına bir dönüm noktası olacak. Bu sezon ve ilerleyen sezonlarda bunun sonuçlarını göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Aslantepe Vadisi Projesi ve Taraftara Çağrı
Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Aslantepe Vadisi projesinin son durumu hakkında bilgi verdi. Cibara, arazinin yapısı ve mevcut zorluklar nedeniyle projenin 2 yılda tamamlanmasının beklenmediğini, öncelikli olarak idari binalar ve basketbol salonunun bitirileceğini söyledi. Yol ve girişlerde değişiklikler olacağını belirten Cibara, 2028 yılına kadar basketbol salonunu bitirmeyi hedeflediklerini ve NBA Europe'a en büyük adaylardan biri olduklarını vurguladı. Tribün çalışmalarında basketbolun tamamlandığını ve voleybol kısmına başlanacağını aktaran Cibara, geçen seneye göre daha uygun bilet fiyatlarına rağmen taraftar ilgisinin az olduğunu dile getirdi. "Türkiye'de bütün kupaları hedefleyen bir takıma taraftarın daha çok ilgi göstermesi gerekiyor" diyen Cibara, daha özendirici çalışmalar yapacaklarını ancak talep gelmezse kulübün yapabileceği bir şeyin olmadığını sözlerine ekledi. Galatasaray taraftarını daha fazla ilgi göstermeye davet etti.